TEKMOVANJE V VSL IN SMUČANJE

Člani strokovnega sveta so opravili žreb izbornih tekem za tekmovanje v VSL, ki bo 29.1. 2017 in 05.2.2017. s pričetkom tekmovanja na smučišču Blatnik ob 9.30. Tekmovalci se prijavijo pri svojih športnih animatorjih.

V nedeljo, 29.1.2017 tekmujejo naslednji obrati

1.      Strokovne službe- ženske

2.      HTZ -  ženske

3.      ekipa  Zračenje

4.      ekipa  Strokovne službe (tudi morebitni tekmovalci Habit, Zimzelen, PV Invest, RGP, PLP,SIPOTEH, TDS, Gost-pridruženi člani,..ekipa

5.        ESD

6.      ekipa  HTZ

V nedeljo, 5.2.2017 s pričetkom tekmovanja ob 9.30 na smučišču Blatnik pa tekmujejo naslednji obrati;

1.      ekipa  Priprave

2.      ekipa  Klasirnica OUTN

3.      ekipa  Proizvodnja

4.      ekipa  Izobraževanje