POPUST TELEKOM SLOVENIJE

Posebna ponudba za člane SPESS, ki velja do vključno 30.04.2017.

Člani sindikata lahko na podlagi Vloge za vklop ugodnost Članstvo in ob dokazilu članstva s člansko izkaznico sindikata, koristijo naslednjo ugodnost:

• 20% popusta na mesečno naročnino za izbrani mobilni naročniški paket velja za obstoječe naročnike in
  • 30 % popusta na mesečno naročnino za izbrani mobilni naročniški paket velja za nove naročnike, ki izpolnjeno vlogo oddajo do 30. 04. 2017, popust velja za obdobje 12 mesecev

Pravila:
• Pogoj za koriščenje ugodnosti je izkazilo s člansko izkaznico sindikata.
• Vsak naročnik lahko koristi ugodnost samo na eni izmed svojih naročniških številk.
• Popust velja zgolj za zasebne naročnike, ki so istočasno naročniki izbranega mobilnega naročniškega paketa in člani sindikata.
• Družinski člani članov sindikata niso upravičeni do ugodnosti.
• Popust velja za spodaj navedene pakete:

Brezskrbni A, Brezskrbni B, Brezskrbni C, Dogaja, Džabest 2000, Džabest 2000 za zmeri, Džabest 250 za zmeri, Džabest Na polno, Džabest Na polno za zmeri, Džabest Ruzak, Enostavni 100, Enostavni 100 plus, Enostavni 300, Enostavni 300 plus, Enostavni A, Enostavni B, EU brezskrbni, EU neomejeni, Gluhi A, Hej, Itak Džabest, Itak plus, Mini Povezani, Mobilni Internet Brezskrbni, Mobilni Internet L, Mobilni Internet M, Mobilni Internet S, Mobilni Internet XL, Mobilni Internet XS, Neomejeni A, Neomejeni B, Neomejeni C, Osnovni paket, Paket 2014, Paket 2015, Paket Penzion plus, Paket SOS-plus, Penzion 100, Penzion 300, Penzion 300 plus, Penzion Brezskrbni, Povezani 120, Povezani 120 P, Povezani 2000, Povezani 2400, Povezani 400, Povezani 400 plus

Ugodnost lahko uporabnik uveljavi:
po (navadni) pošti: Pošlje izpolnjen obrazec Vloge za vklop ugodnosti sindikat in kopijo članske izkaznice na Telekom Slovenije, d. d., Cigaletova 15, Ljubljana, Služba za naročniška razmerja
• s pomočjo e-pošte: Pošlje izpolnjen obrazec Vloge za vklop ugodnosti sindikat in kopijo članske izkaznice na e-naslov
snr-popusti@telekom.si.
• obišče Telekomov center: osebje TC pošlje izpolnjen obrazec Vloge za vklop ugodnosti sindikat in kopijo članske izkaznice na e-naslov
snr-popusti@telekom.si.
• Obrazec je objavljen na strani

Pogoji popusta
Popust se izključi:
- v primeru prekinitve naročniškega razmerja
- v primeru spremembe naročnika na naročniškem paketu
- v primeru spremembe paketa v paket, ki ne sodeluje v Ugodnosti sindikat

Popust se ohrani:
- v primeru spremembe številke v naročniškem paketu
- v primeru spremembe naročniškega paketa v paket, ki sodeluje v Ugodnosti sindikat

Popust se izključuje z vsemi popusti na mesečno naročnino mobilnega paketa.

Veljavnost ponudbe je do 30. 04. 2017

Objavljeno 21.04.2017